Cuma, 02 Şubat 2018 20:04

Akgül’den Narlı ve Sugeldi Mahallelerine Ziyaret

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, her cuma günü geleneksel hale getirdiği ve sorunları yerinde tespit etmek için gerçekleştirdiği  mahalle ziyaretlerine Narlı ve Sugeldi ile devam etti.

Göreve geldikten sonra Devlet-vatandaş kaynaşmasına büyük önem veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Narlı ve Sugeldi mahallerini ziyaret ederek muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Akgül, ”Ziyaretlerimiz kapsamında en ücra bölgelere kadar gidiyoruz. Amacımız, vatandaşların sorunlarını mahalinde dinlemek, şehit yakını, gaziler, hastalık yada başka bir nedenle kamu hizmetlerine ulaşamayan vatandaşlarımıza ulaşarak onlara istedikleri hizmeti sunmaktır. Bu ziyaretlerde sosyal yardım, ekonomik faaliyetlerle ilgili konularda vatandaşlarımızı bilgilendirecek kurum amirleri de bulunuyor. Bizim Narlı ve Sugeldi mahallelerimizde taziye evi ve cami sorunu var. En kısa sürede bunu çözeceğiz” dedi.