Cuma, 02 Şubat 2018 19:04

Polisle Öğretmenin Aşkı Evlilikle Taçlandı

Çatak Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Aziz Yılmaz Ersan ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nda matematik öğretmeni Adile Gökçe Çınar’ın aşkı evlilikle taçlandı.

Geçen yıl bir toplantıda tanışan polis memuru Aziz Yılmaz Ersan ile öğretmen Adile Gökçe Çınar’ın arkadaşlıkları aşka dönüştü. Ersan ve Çınar, bu aşklarını da ömür boyu sürecek bir birlikteliğe kavuşturmak için evlenmeye karar verdiler. Evlenmeye karar veren genç çiftin nikahını da Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül kıydı. Nikah töreni sonrası konuşan polis memuru Ersan, “Büyük aşkımızın nikahını Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Hacı Asım Akgül’ün kıyması, nikahımızı daha anlamlı ve unutulmaz kıldı.  Emniyet teşkilatında görevli amir, komiser, polis arkadaşlar ile Nehir Cafe Bistro sahibi İskender Akın’a yanımızda olup mutluluğumuza mutluluk kattıkları için çok teşekkür ederim” dedi.