Perşembe, 14 Aralık 2017 19:12

Başkan Vekili Akgül’den Personele Zam Müjdesi

Van'ın Çatak Belediye Başkan Vekilliğine atanan Kaymakam Hacı Asım Akgül, belediye çalışanlarıyla yemekte bir araya gelerek, maaşlara yüzde 10 zam yaptıkları müjdesini verdi.

İlçe merkezinde bulunan bir otelin restoranında belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, çalışanlarla birlikte akşam yemeği yiyerek, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Tüm belediyede personelinin katıldığı yemekte konuşan Başkan Vekili Akgül, yorucu bir yılın ardından bir araya geldiklerini belirtti. Yapılan hizmetlerde görünen kahramanlar kadar görünmeyen kahramanların da olduğunu söyleyen Akgül, "Bir yıldır birlikte çalışıyoruz. Birinci yılımızı kutlamak, birlikte yemek ve geçtiğimiz çalışma dönemini değerlendirmek istedik. İçişleri Bakanlığınca belediye başkan vekilliğine görevlendirildiğimde benimle birlikte Yazı İşMüdürü, Mali Hizmetler Müdürü ve Fen İşleri Müdürleri de gecelerini gündüzlerini katıp hummalı şekilde çalıştılar. Sizlerin huzurunda bu arkadaşlarımızın gösterdikleri çalışma performansları için Murat Okan, Yeliz Ercan ve Erdoğan Babur'a görevlerini hiç aksatmadan yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bir yıl boyunca Çatak'a yaptığımız güzel hizmetlerde bize yardımcı olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerde bir taraftan görünen kahramanlar vardır birde gizli kahramanlar vardır. Biz sadece kararları alıp koordinasyonu sağlıyoruz. Ama asıl işi siz yapıyorsunuz. Ben çalışanlarımın hepsinden memnunum. Hizmetlerimizden de vatandaşlarımız gayet memnun. İnşallah bir dahaki dönem daha iyi çalışmalar yapacağız. Eksiklerimiz oldu kabul ediyoruz, ama genel manada çok iyi işler çıkardık. Kaynaklar düzenli, etkin ve verimli şekilde kullanıldığında ne tür hizmetler çıkarıldığını vatandaşlara göstermiş olduk. Amacımız vatandaşa hizmeti en iyi şekilde sunmaktır. 1923 yılında belediye olan bir ilçeye çok fazla şey kattığımızı düşünüyoruz. İnşallah bütün eksikleri görev süremiz boyunca yerine getireceğiz" dedi.

Konuşmasının sonunda belediye personeline bir müjdesi olduğunu söyleyen Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, "Sizlere bu gecenin en güzel müjdesini vermek istiyorum. Bu vesileyle birer müjde vereyim. Maaşlarınıza yüzde 10 daha artış yapalım dedik. İyi çalıştınız ve iyi işler çıkardınız. İnşallah iyi bir yıl daha geçiririz" diye konuştu.

Belediye Başkan Vekilinin ardından ilçe AK Parti ilçe Başkanı Tahsin Babur'da konuşma yaptı.

Babur konuşmasında,“Bu ilçe hepimizin ilçesi. Hizmet hepimiz içindir. Siz bu hizmetleri yaptıkça bizler sizlerle gurur duyuyoruz. Gerçekten güzel işler yaptınız. Sizlerin sayesinde ilçenin çehresi değişti. Bunun içinde Belediye başkan Vekilimize amirlerimize siz çalışanlara tek tek teşekkür ediyoruz. Bu ilçede çalışmak zor iştir. Geçmişte de sizden daha fazla işçi çalıştıran belediyeleri de biliyoruz. Ama son 11 ayda yapılanlar bu belediye kurulduğundan beri yapılmadığını bizler görebiliyoruz. Biz bu memleketin çocuklarıyız. Ne yapıyorsak kendimize kendi evlatlarımıza yapıyoruz.” Dedi.

Kar Yağışlı

-4°C