Salı, 12 Aralık 2017 10:20

Mini Kar Küreme Araçları Göreve Hazır

Kış aylarının çetin geçtiği ve yoğun kar yağışını olduğu Çatak'ta belediye kaldırımların temizlenmesi için 2 adet mini kar küreme aracı satın aldı.

Göreve geldikten sonra gerek kaymakamlık gerekse belediyecilik anlamında vatandaşların huzur ve refahını ön planda tutan Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, kışın vatandaşların kaldırımlarda daha rahat yürüyebilmesi için 2 adet mini kar küreme aracını alarak hizmete soktu. Mini kar küreme ve püskürtme aracı, kar yağışının yoğun olduğu günlerde özellikle büyük iş makinelerinin giremediği sokak aralarını ve kaldırımları temizleyecek. 24 saat hizmet verecek araçlar, kaldırımları da temizleyerek vatandaşların daha rahat yürümesine olanak sağlayacak.

Kar Yağışlı

-4°C