Cuma, 01 Aralık 2017 20:26

Çatak'ta Sürekli Eğitim Merkezleri Açıldı

Çatak Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iki mahallede sürekli eğitim merkezi açtı.

Çatak'ta eğitimdeki başarıyı üst sıralara taşımak için büyük çaba gösteren Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, eğitime bir katkı daha yaptı. Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adnan Menderes ve Cumhuriyet Mahallesi'ne sürekli eğitim merkezi açtı. Törenle açılan merkezlerin kurdelesini Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Halk Eğitim Merkez müdürü Erkan Manto ve okul müdürleri ile birlikte kesti.

BU YIL HEDEFİMİZ ÇOK YÜKSEK

Akgül, açılışta bol bol sohbet ettiği öğrencilere hedeflerini sorarak, ilgi gösterdikleri alanlara yönelmeleri tavsiyesinde bulundu. Akgül, "Eğitim merkezlerimiz ilçemize hayırlı olsun. Gençlerimiz bu merkezlerde diledikleri gibi faydalanacak ve sınavlara daha iyi bir şekilde hazırlanacak.

Bölgemizdeki vatandaşlarımız kalabalık ailelerdir. Öğrencilerimizin çoğu sobalı evde yaşıyor  ve derslerine motive olup çalışamıyor. Bu sorunları ortadan kaldırmak için sürekli eğitim merkezimizi iki farklı yerde açtık. Birde ilçe kütüphanemiz olacak. Artık öğrencilerimiz sıcak ve sessiz bir ortamda rahat rahat derslerine çalışıp hedefledikleri bölümlere yerleşecek ve vatanına milletine layık, mesleklerini yapacaklarına inanıyorum. Bu yıl hedefimiz çok yüksek. Branş öğretmenlerinin ders vereceği merkezimiz gece saat 22.00'a kadar açık olacak" dedi.

Açık

-4°C