Cuma, 01 Aralık 2017 20:16

Akgül'ün Eşinden Öğretmenlere Yemek

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün eşi Demet Akgül, öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenler onuruna yemek verdi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, eşi Demet Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, İlçe Müftüsü İlhan Günay, Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve öğretmenler katıldı. Öğretmenlere Kaymakam Akgül'ün eşi Demet Akgül ve Halk Eğitim Merkezi usta öğreticiler tarafından yapılan dolmalar, baklava ve pastalar ikram edildi. Yemeğin ardından, hazırlanan öğretmenler günü pastası Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül tarafından kesilirken, eşi Demet Akgül tarafından da davetlilere ikram edildi. Davetliler ve eğitimciler Akgül ailesine bu etkinliklerinden dolayı teşekkür etti.

Açık

-4°C