Cuma, 01 Aralık 2017 20:09

Çatak'ta Öğretmenler Günü Programı

Hükümet konağı önündeki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş'ın Atatürk Anıtı'na çelek sunmasının ardından bir grup öğretmen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'e kaymakamlıktaki makamında ziyaret etti. Ziyarete gelen öğretmenlere çiçek verilirken, Akgül, öğretmenlerin gününü kutladı. Program daha sonra Atatürk İlkokulu konferans salonunda devam etti. Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından hazırlanan öğretmenler günü programı okunan şiirler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından seslendirilen koro ve oratoryo gösterisiyle renklendi. Program sonunda Taş Ticaret tarafından öğretmenler onuruna kokteyl düzenlendi. Kokteyl sonrası Taş Ticaret yetkilileri tarafından öğretmenlere hediyeler verildi. Program AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur tarafından öğretmenlere gül vermesiyle son buldu.

Açık

-4°C