Cuma, 01 Aralık 2017 20:03

Öğretmenler Yemekte Bir Araya Geldi

Çatak Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yemekte öğretmenler bir araya geldi.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Çatak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda düzenlenen programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, eşi Demet Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, ilçede görevli kamu kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı.

ÖĞRETMEN ETRAFINI AYDINLATAN MUMDUR

Programa gelen öğretmenler kapıda çiçeklerle karşılanırken, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül yemek sonrası konuşma yaptı. Öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çeken Akgül,"Gelecek nesillerimizi yetiştiren fedakâr öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum. Özellikle köylerde öğretmenler, hem öğretmen, hem doktor, hem eserine kıymet biçilemeyen varlık, hem de kendini tüketerek etrafını aydınlatan mumdur. Bu bağlamda omuzlarında geleceğimizi taşıyarak büyük fedakârlıklar yapan öğretmenlerimizi takdir ediyor, meslek hayatlarında başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Açık

-4°C