Cuma, 01 Aralık 2017 19:53

Akgül'den Öğretmenlere Anlamlı Ziyaret

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe merkezindeki Hürriyet İlkokulu'nu ziyaret etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül'e ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş eşlik etti. Okul yöneticileri tarafından karşılanan Akgül ve Taş, öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet ederek günlerini kutladı. Mustafa Kemal Atatürk'ün baş öğretmen olduğunu hatırlatan Akgül,"Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Çok zor bir göreviniz var. Büyük sorumluluklar gerektiriyor. Çünkü sizin yetiştirdiğiniz ve hamurunu yoğurmakta olduğunuz öğrenciler, bizlerin geleceğidir. O yüzden sizden, görevinizin ne kadar kutsal olduğunu görmenizi  ve bilmenizi istiyorum. Biz sürekli öğretmen ve öğrencilerin yanında olmak için gayret gösteriyoruz. Dilek ve isteklerinizi en kısa zamanda yerine getiriyoruz. Siz öğretmenlerin emeğinin karşılığı hiç bir şekilde ödenmez. Sizler için ne yapsak azdır” dedi.

Açık

-4°C