Cuma, 10 Kasım 2017 18:56

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. yılı dolayısıyla, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Çatak’ta da anma programı düzenlendi.

Çatak Hükümet Konağı Önünde Çatak Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda devam etti.

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Binbaşı Jandarma Yunus Gündüz, İlçede görevli hâkim savcılar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı anma programında Atatürk İçin şiirler okunurken “Atatürk Orotoryosu” büyük beğeni topladı. Atatürk’ün sözlerinin yer aldığı video gösteriminden sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirilmesi ile program son buldu.

Kar Yağışlı

-7°C