Pazartesi, 30 Ekim 2017 20:11

Çatak'ta BİM Açıldı

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Cumhuriyet Mahallesi Yılmaz Güney Caddesinde “BİM” marketler zincirinin ilçedeki ilk şubesinin açılışını yaptı.
430 metrekare olan Mağaza açılışına Çatak kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Genel Müdür Caner Güre, satış pazarlamadan sorumlu müdürler ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşma yapan Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, “ Çatak’a ilk geldiğim zaman bir tane büyük market vardı. Yedi ay önce A101 Şubesi açılışı yapmıştım şimdi ise BİM şubesini açıyorum artık görüyoruz ki İlçemiz hızla gelişip büyüyen bir yer oluyor. Umuyorum ki terör belası bittikce dışardan daha fazla yatırımlar ilçemize yapılmaya devam edecektir” dedi.
Açılışın ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, ve BİM Genel Müdürü Caner Güre beraber mağazayı gezerek mağaza hakkında bilgi aldılar.
Mağaza açılışında yarı yarıya indirimli televizyona ve ürünlere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar zaman zaman izdiham oluşmasına neden oldular.

Kar Yağışlı

-7°C