Pazartesi, 30 Ekim 2017 19:52

Çatak’ta Dikkat Aile Var Tiyatrosuna Büyük İlgi

Çatak Belediyesi tarafından getirilen ilçe Halkına Yönelik olan “Dikkat Aile Var” adlı oyun büyük beğeni topladı.
Deneyimli tiyatro oyuncularının sahne aldığı oyunda, Başrolü Ercüment Balakoğlu üstlendi. Ailelerin çocuklarıyla yaşadığı günlük sorunların anlatıldığı “Dikkat Aile Var” isimli tiyatro gösterisi Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda yapıldı.
Protokol ve İzleyicilerden büyük alkış toplayan Tiyatroya Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaş katıldı.
Oyun sonunda Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül oyuncuları; Çatak’a gelmelerinden ve göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik etti.

Kar Yağışlı

-7°C