Çarşamba, 25 Ekim 2017 19:22

Naci Orhan Belediye Başkan Vekili Akgül’ü Makamında Ziyaret Etti

Eski Bahçesaray Belediye Başkanı Naci Orhan, Çatak’ta ikamet eden Bahçesaraylılar ile birlikte Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Belediye Başkan Vekili Akgül:
“ Yıllar öncesinde bu bölgelerin şartları daha zordu, kışları daha çetindi. O zamanlar Belediye Başkanlığı yapmış olan Naci Beyi başarılarından ve duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum. Komşu ilçemiz olan Bahçesaraydan gelerek bizleri ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. “ dedi.

Kar Yağışlı

-7°C