Çarşamba, 25 Ekim 2017 19:16

Akçabük Mahallesi Yol Yapım Çalışması Bitti

Büyükşehir Belediyesinin çatak genelinde başlattığı yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Çatak'ın Akçabük Mahallesi'nde yol genişletme ve asfaltlama çalışması bitirdi. Ekipler, ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan mahallenin 6 kilometrelik yolunda öncelikli olarak genişletme,taş duvar yaptırdıktan sonra sıcak asfalt serimini de bitirdi.

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan ve yol yapım ve daire başkanlığı görevlileri ile beraber yolun son bölümlerinde yola asfalt serimini yerinde incelediler.

Yol Çalışma alanında konuşma yapan Başkan Vekili Akgül,

“Akçabük mahallemizin yolu bitti, Bilgi Mahallesi yolumuzunda duvar ve stabilize yol genişletme çalışması bitti. İnşallah haftaya da oraya sıcak asfaltımızı atıp Yolları bir bir tamamlayacağız.”Dedi,.

Yolları yenilenen Akçabük Mahallesi'nin sakinleri, Van Büyükşehir Belediyesinin ve Çatak Belediyesinin ortaklaşa çalışmalarını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, katkısı geçen herkese teşekkürlerini sundular

Kar Yağışlı

-7°C