Çarşamba, 25 Ekim 2017 18:32

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül’e Türk Bayrağı Hediye Edildi

Çatak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto, Çatak Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Hacı Asım Akgül’ü Kaymakamlık makamında ziyaret etti.

Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto Kaymakamlık Makamında Halk Eğitim Müdürlüğü Tarafından aktif olan ve açılması planlanan kurslar hakkında Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Akgül’e bilgi verdi. Müdür Manto, Belediye Başkan Vekili  Akgül’e Kaymakamlık Ve Belediye olarak Halk Eğitim Müdürlüğümüze vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür edip, kursiyerlerimiz tarafından yapılmış el emeği göz nuru Türkiye haritası görünümündeki Türk Bayrağı hediye etti.

Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek vatandaşın becerilerinin arttırılması ve meslek edinme faaliyetlerinin yürütülmesinde büyük rol alan Halk Eğitim Müdürlüğüne her zaman için desteğin verileceğini belirtip, kendisine verilen hediyenin çok güzel ve anlamı olduğunu ifade ederek bu el emeği göz nuru Türk Bayrağımızı  Kaymakamlık makamına asacağım emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.