Perşembe, 19 Ekim 2017 21:03

Eğitimcilerden Akgül’e teşekkür ziyareti

Çatak Atatürk  İlkokulu idareci ve öğretmenleri, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’e eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Hamdi İnan, müdür yardımcısı Keziban Kızılok ve öğretmenler, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ü belediyedeki makamında ziyaret ederek çiçek verdiler.

EĞİTİM VE ÖĞRETİM İLK ÖNCELİĞİMİZDİR

Atatürk İlkokulu müdür ve yöneticilerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül,  "Kaymakamlık olarak imkanlarımız dahilinde eğitim ve öğretime destek veriyorduk. İçişleri Bakanlığınca Çatak Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirildim. Göreve geldiğimiz günden bu yana, eğitim ve öğretim kurumlarına her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı, modern yerlerde eğitim ve öğretim görmeleri için üzerimize ne düşüyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu'da  eğitim kurumlarımıza büyük önem vermekte. Belediyecilik hizmetimizde önceliklerimiz arasında okullarımız gelmektedir" dedi.

OKULUMUZ ŞİMDİ ÇOK DAHA GÜZEL

Ziyarette konuşan Atatürk İlkokul Müdürü Hamdi İnan, "Sayın Kaymakam ve Belediye Başkanımız Akgül, okulumuza her türlü desteği verdi. Birçok eksiğimizi giderdi. Bakımsız bir halde bulunan okulumuzun bahçesinin çevre düzenlemesi yapıldı. Parke taşı döşendi. Okulumuz bu haliyle çok güzel oldu. Bize güzel bir ortamda eğitim-öğretim yapma imkanı sağlayan Sayın Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'e öğrenci, öğretmen ve velilerimiz adına teşekkür ediyoruz" dedi.