Perşembe, 19 Ekim 2017 20:33

Çatak Belediyespor Liglerde Fırtına Gibi Esecek

Belediyespor Kulübü bünyesinde kurulan Çatak Belediyespor futbol takımı, yeni gençlerle liglerde fırtına gibi esecek.

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün talimatıyla kurulan Belediyespor Kulübü bünyesinde kurulan Çatak Belediyespor futbol takımı için seçmeler yapıldı. 19 yaş, 15 yaş, 13 yaş ve altı farklı yaş kategorilerinde yapılan seçmelere futbolcu adayları büyük ilgi gösterdi. Antrenör Erkan Eraslan gözetiminde yapılan seçmelerde, futbolcu adayları hünerlerini sergileyerek takıma girebilmek için yoğun bir efor sarf etti.

FUTBOLDA İLÇEMİZİN ADINI DUYURACAĞIZ

Futbol sezonuna iyi bir şekilde giriş yapmak için yetenekli gençleri kadrolarına katmak için seçmeler yaptıklarını anlatan Antrenör Erkan Eraslan, "Van’da yapılacak olan  amatör futbol müsabakalarına A takım, U19, U17, U15, U14 ve U13 gibi farklı yaş kategorilerinde katılacağız. Futbolda ilçemiz daha iyi yerlere taşıyacak ve sesini duyuracağız. Belediyespor yetenekli çocuk ve gençlere sahip çıkarak onlar için büyük bir şans oldu. Halkımızla birlik içinde hareket edersek sporun her alanında başarılar kaçınılmaz olur. Bu gençlerimiz gelecekte çok büyük futbol kulüplerinde top koşturacak, spor yapacak. Bu başarılarda bizleri yalnız bırakmayan, kulüp ve sporcularla yakından ilgilenen Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Hacı Asım Akgül'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kar Yağışlı

-7°C