Perşembe, 19 Ekim 2017 20:26

Çatak Belediyespor sosyal tesisleri gençlerin uğrak mekanı oldu

Çatak'ta göreve başladıktan sonra spora, gençlere ve sporculara büyük önem veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül tarafından açılan Belediyespor sosyal tesisleri gençlerin uğrak mekanı oldu.

Sporun ilçede gelişmesi için yapılan çalışmalar kapsamında Belediye bünyesinde kurulan Belediyespor Kulübü için birde sosyal tesis yapıldı. Yaklaşık 1 ay önce açılan tesislerde sosyal aktiviteler yapılırken, gençlerin boş zamanlarını değerlendirmek için en çok tercih ettiği yer oldu. Aynı zamanda ilçede Lig TV maçlarının izlenebildiği tek mekan olan tesislerde sporseverler maçları belli bir ücret karşılığında izlerken, çaylar ise ücretsiz ikram ediliyor.

Kar Yağışlı

-7°C