Perşembe, 19 Ekim 2017 19:33

Çatak'ta Başlayan Aşk Evlilik İle Taçlandı

Çatak İlçe Emniyet Amiri Yardımcısı Komiser Refik Murat Türker, hemşire olan Cansu Türker ile dünya evine girdi.

Çatak Belediyesi nikah Salonunda gerçekleşen genç çiftin nikahını Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan kıydı. Çiftin şahitliğini ise ilçede polislik yapan İsmail Ömer ve eşi Züleyha Ömer yaptı. Başkan Yardımcısı Murat Okan geline nikah cüzdanını verirken Cumhurbaşkanımızın üç çocuk tavsiyesini hatırlattı.

Nikah merasimine Türker çiftinin çok sayıda mesai arkadaşı katıldı. Fotoğraf çekiminin ardından nikah merasimi son buldu.