Perşembe, 12 Ekim 2017 19:57

Kaymakam Özcan'a Ziyaret

Van’ın Çatak İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ile Özalp İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, yeni atanan Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan’ı ziyaret etti.

Yeni göreve başlayan Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Özcan’a başarılar dileyen Akgül ve Vardar bir süre kaymakamlık makamında sohbet etti. İlçenin genel durumu hakkında meslektaşlarına bilgi veren Bahçesaray’ın yeni Kaymakamı ve Belediye Başkanı Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akgül ve Vardar ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.

Açık

Açık