Pazartesi, 09 Ekim 2017 21:02

Jandarmadan ihtiyaç sahiplerine yardım

Çatak İlçe Jandarma Komutanlığı ilçede ihtiyaç sahibi ailelere gıda, öğrencilere de kış mevsimi öncesi kışlık bot ve kıyafet yardımı yaptı.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler yapılan yardımlarla sevindirildi. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz öncülüğünde Urganlı ve Alakaynak Mahallesi'ndeki okullarda okuyan öğrencilere giyim yardımı ve Osmaniye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık tarafından gönderilen 110 çift kışlık bot dağıtıldı. Ayrıca farklı mahallelerdeki ailelere gıda yardımı yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, yardımların dağıtımını yapan ve öğrencilerin sevincine ortak olan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'e, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz'e Cumhuriyet Savcısı Mustafa Aşçı, Bekir Ozan Ayçiçek, İlçe Müftüsü İlhan Günay ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan'a teşekkür etti.

Açık

Açık