Pazartesi, 02 Ekim 2017 19:00

AK Parti İl Başkanı Ve TÜMSİAD Van Şube Başkanı Standımızı Ziyaret Etti

Ak parti il başkanı zahir soğanda ve TÜMSİAD Van Şube Başkanı Süleyman Güler standımızı ziyaret ederek yöresel ürünlerimiz hakkında İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül´den bilgi aldı. Akgül, AK Parti İl Başkanı Soğanda´ya Ceviz oymacılığından yapılmış Rabia simgesini hediye etti. Ayrıca her iki misafirimizede ilçemizin meşhur organik protein Deposu olan Bal ve Cevizi Hediye edildi.

Açık

-4°C