Pazartesi, 02 Ekim 2017 18:53

AK Parti İlçe Teşkilatı Standımızı Ziyaret Etti

Çatak AK Parti ilçe Başkanı Tahsin Babur,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Cebe,Kanaat Önderi Salih Özbek, Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ve AK Parti ilçe teşkilatı Turizm Fuarında standımızı ziyaret ederek İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ile yöresel ürünlerimiz hakkında sohbet etti. Misafirlerimiz organik bal ve ceviz ikramından sonra standımızdan ayrıldı.

Açık

Açık