Pazartesi, 02 Ekim 2017 18:07

Kaymakamlar Ve Belediye Başkanları Standımızda

8. turizm fuarında standımızı ziyaret eden Gevaş Kaymakamı Ishak Çınar, Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı  Osman Doğramacı, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ve Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ziyaret etti.

Standımıza gelen misafirler, Çatak Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül tarafından yöresel ürünlerimiz hakkında bilgilendirildi. Halk Eğitim müdürlüğümüz bünyesinde olan ahşap oymacılığında sedef tel işleme çalışmasını izleyip ürünleri yakından incelediler.

Açık

Açık