Pazar, 24 Eylül 2017 19:56

AK Partili Başkanlar Çatak’a Çıkarma Yaptı

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda,  AK Parti Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ve Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Çatak İlçesi’ne çıkarma yaptı. Başkanlar burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Ak Partili Belediyelerin kardeş belediyecilik projesi kapsamında Van’a gelerek çeşitli açılışlar yapan İstanbul’un Ak Partili Esenyurt İlçesi Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve ekibi AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ile Bahçesaray İlçesi ziyaretinin ardından sürpriz bir ziyareti Çatak İlçesi’ne gerçekleştirdi.

BİR YATIRIM DA ÇATAK’A

Sürpriz ziyaretçileri Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, AK Parti ilçe Başkanı Tahsin Babur, Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Yasemin Cebe ve partililer kapıda karşıladı. Heyet bir süre parti binasında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül ve partililerle sohbet etti. Daha sonra konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nun Çatak’a da müjdeler vereceğini söyledi. AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ise Başkan Kadıoğlu’nun Van’daki bir çok ilçede yatırımlar yaptığını ve güzel projeleri hayata geçirdiğini belirterek, bir yatırımın da Çatak’a yapılmasını talep etti.  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise Kayamakam Ve Belediye Başkan Vekili Akgül'den planlana projeler hakkında bilgi aldıktan sonra ihtiyaç olan ve planlaması yapılan 50 kişilik hafızlık kursunun kendileri tarafından yapılacağını ayrıca AK Parti kadın kolları için bir yer temin edilip mobilya teşhirinin yine kendileri tarafından karşılanacağını açıkladı.

Açık

-4°C