Pazar, 24 Eylül 2017 19:44

Başkan Vekili Akgül’ün Hasar Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Hakkın Rahmetine Kavuşan Haydar Hasar’ın ailesi ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül’e, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, İlçe Vaizi İbrahim Halil Çatar ve vatandaşlar eşlik etti.

Yaklaşık iki ay önce rahatsızlanarak Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Hasar, tedaviye sonuç vermeyince ailesi tarafından izinli olarak evine gönderildi. Haydar Hasar önceki gün evinde hakkın rahmetine kavuştu. Başkan Vekili Akgül, merhum Haydar Hasar için kurulan Çatak Merkez Taziye Evine giderek ailesi ve yakınlarıyla bir araya geldi.

Hasar Ailesinin acılarına ortak olmak için orada olduklarını belirten Akgül,

" Bizler birer aileyiz, sizlerin acısı bizlerin acısıdır. Merhumun dünya yolculuğu sona ermiştir. Umuyorum okunan Kuran'ı Kerim'ler ruhuna varır. İnşallah Rabbim günahlarını affeder ve ona cennet kapılarını açar. Merhuma Allahtan Rahmet, siz ailesine ve akrabalarına sabır diliyorum." Dedi.

Taziye dilekleri için memnuniyetlerini dile getiren Ailesi ve yakınları Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun." Dedi.

İlçe vaizi İbrahim Halil Çatar, tarafından okunan duaların ardından taziye ziyareti sona erdi.