Çarşamba, 20 Eylül 2017 18:40

Çatak’ta İlköğretim Haftası Açılışı Yapıldı

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Çatak’ta da İlköğretim Haftası açılışı düzenlenen resmi tören ile gerçekleşti.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlaması münasebetiyle hazırlanan, İlköğretim Haftası Kutlama Programı Çatak Atatürk İlkokulunda yapıldı.

Tören Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Çelengini Atatürk Anıtına sunması ve akabinde Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ü makamında ziyareti ile başladı.

Atatürk İlkokulu Bahçesinde düzenlenen törene Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, ……ilçede görevli kurum amirleri, memurlar ve çok sayıda veli katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Taş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından okul öğrencileri tarafından şiirler okunarak, dans gösterileri yapıldı. Büyük alkış alan gösterilerden sonra Atatürk İlkokulunda okuyan 4. Sınıf öğrencileri bu sene yeni okula başlayan birinci sınıf öğrencilerine  “ Hoş Geldin” çiçeğini sunulması ile program son buldu.

Programın ardından konuşma yapan Başkan Vekili Akgül,

“ Öğrencilerimizin 3 aylık yaz tatili geçtiğimiz pazartesi itibari ile son bulmuştur. Artık sınıf olarak bir kat daha yükselmişlerdir. Okula yeni başlayan öğrencilere eğitim camiasına hoş geldiniz diyorum. İnşallah başarı çıtasını da bir kat daha arttıracaklardır. Umuyorum ki yeni başlayan dönem ile birlikte başarılarımıza başarı katacak ve Çatak’ı başarısıyla ünlendireceğiz.” Dedi.

Açık

Açık