Pazar, 03 Eylül 2017 10:51

Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ve beraberindeki heyet Kurban Bayramı münasebeti ile şehit yakını aileleri ve gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bayramlaşma ziyaretlerinde Belediye Başkan Vekili Akgül'ün yanısıra İlçede görev yapan Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz,Emniyet Amir yardımcısı Komiser Refik Murat Türker, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan,Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş,Müftü İlhan Günay,Karakol Komutanı Fikret Atmaca,Komiser yardımcısı Onur Selçuk,AK Parti ilçe başkan yardımcısı Fazıl Babur ve Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur katıldı.

Bayramlaşma programının ilki Çatak Hükümet Konağı binasında protokol üyeleri ile resmî bayramlaşma ile gerçekleşti. Ardından ikiye bölünen ekip iki grup halinde şehit yakını aileleri ve gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. İmamlar eşliğinde gidilen evlerde dualar okunup, şehitlerin ruhlarına Fatiha'lar gönderildi.

Şehit ailelerine iyi niyet temennisinde bulunan Akgül;

"Bugün bu güzel vatanımızda huzur içerisinde yaşamımızı sürdürebiliyorsak bunları güvenlik güçlerimize, şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Devlet olarak her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanlarındayız. Bizlerde sizlerin evlatları, ağabeyleri, babalarıyız. Sizler bizlere emanetsiniz. Sadece bayramlarda değil her daim sizlerin yanınızdayız, sizleri yalnız bırakmayacağız. Bayramlarımız ilçemiz ve ülkemizin huzur ve refahına vesile olur inşallah.Kurban Bayramınız mübarek olsun." Dedi.

Resim Galerisi