Cumartesi, 02 Eylül 2017 16:25

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Akgül'den yol kontrol noktalarına ziyaret

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ilçe genelinde oluşturulan kontrol noktalarındaki askerlerle bayramlaştı.

Van-Çatak karayolu üzerindeki jandarma yol kontrol noktalarını denetleyen Akgül, asayiş ve güvenliği sağlamak amacıyla oluşturulan kontrol noktalarında görev yapan askerlerle sohbet etti.

Askerlerin ve ailelerinin bayramını kutlayan Akgül, kontrollerin belli bir amaç doğrultusunda yapıldığını belirterek, "Bu denetimler vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için öncelikle evlerinde rahat ve huzurlu olsunlar diye yapılıyor. Sizler de bu güneşin altında bizler için ter döküyorsunuz. Vatandaşlara denetimler sırasında güler yüzle yaklaşın, denetimlerinizi yaparken onların hal hatırlarını sorun. Devletimizin sıcaklığını, şefkatini hissettirip bayramlarını kutlayın. Bayramınız kutlu olsun." diye konuştu.

Kar Yağışlı

-7°C