Cumartesi, 02 Eylül 2017 16:17

Başkan Vekili Akgül’ün Şipal Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Hakkın Rahmetine kavuşan Şipal ailesi ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül’e, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, Emniyet Amiri Emre Kayhan, Müftü İlhan Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan savcı, hakimler, kamu görevlileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar eşlik etti.

İlçe Kaymakamı ve Başkan Vekili Akgül, hakkın rahmetine kavuşan merhum Rasim Şipal için Çatak Merkez Taziye Evine giderek merhuma Allah'tan rahmet ve başsağlığı diledi.
Aile yakınlarıyla bir araya gelen Akgül;

"Sizlerin acısına ortak olmak için buradayız. Merhuma Allahtan Rahmet,ailesine ve akrabalarına başsağlığı ve sabır dilerim. Okunan dualar ruhuna değsin.Allah rahmet eylesin." Dedi.

İlçe Müfütüsü İlhan Günayın okuduğu Kuran Tivaleti ve duaların ardından ziyaret sona erdi