Cumartesi, 02 Eylül 2017 14:41

Çatak'ta Bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısıyla Çatak Öğretmenevi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, savcı, hakimler, kamu görevlileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, törene katılanlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Bir süre bayramlaşma merasimine katılanlarla sohbet eden Vekil Akgül, “Bayramlar insanları birbirine kenetleyen, dostluğun, kardeşliğin pekiştiği maneviyatı büyük günlerdir. Toplumsal olarak bir araya geldiğimiz, paylaşma ve kardeşlik duygularını ön planda tuttuğumuz bir bayram gününde yeniden beraberiz. Ramazan Bayramını kutladığımız gibi Kurban Bayramınıda ilçe olarak ulvi manevi duygularla geçirmekteyiz. Hepinizin Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Akgül, beraberindekilerle birlikte İlçe Emniyet Amirliği’ne geçerek polislerle bayramlaşmanın ardından Çatak Devlet Hastanesi’ndeki hastaların bayramını kutladı. Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçerek nöbet tutan ve vatani görevini yapan askerlerin bayramını kutlayan Vekil Akgül, askerlerle birlikte çay içip sohbet ettikten sonra buradan ayrıldı.

Kar Yağışlı

-7°C