Çarşamba, 30 Ağustos 2017 11:40

30 yıllık içme suyu şebekesi yenileniyor

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, Çatak'ın Bahçelievler Mahallesi’nin içme suyu şebeke hattını yeniliyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Çatak'ta ömrünü tamamlayan ve sağlık açısından tehlikeli olmaya başlayan su şebekelerini yeniliyor. Bu kapsamda Çatak'ın Bahçelievler Mahallesi Alaçam Sokakta 20 tonluk yeni bir su deposu yapılırken, eski su şebekesi de değiştirilmeye başlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan;

“Sağlık her şeyin başında gelmektedir. Su da sağlığın başında yer alır. O yüzden sağlığımızı tehdit eden su şebekelerini Büyükşehir’in desteği ile yeniliyoruz. Ayrıca yine Büyükşehir Tarımsal Daire Başkanlığı tarafından 2 km’lik yol çalışması başlatıldı. Mahalle sakinlerimizin yapılan hizmetten memnun olması ve olumlu geri dönüşlerin olması bizleri de mutlu ediyor.” Dedi.

Açık

Açık