Pazartesi, 28 Ağustos 2017 08:26

Çatak’ta cuma pazarı kurulacak

Çatak'ta Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde eski belediye ekmek fabrikasının yeri düzenlenerek cuma günü pazar olarak kullanılacak.

Pazarda Çatak'ın mahallelerinde oturan ve tarımla uğraşan ve üretim yapan vatandaşlar doğal ürünlerini satma imkanı bulacak.

Çatak'ta birçok yeniliğe imza atan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, büyük bir ihtiyaç olan pazar içinde adım attı. Belediyeye ait 550 metre kare bir alanı pazar yeri olarak düzenleyeceklerini belirten Akgül, "Çatak'ta pazar yerine ihtiyaç vardı. Şimdi 550 metre kare bir alanımız vardı. Önce alt yapı düzenlemesini yaptık. Orayı ilk otopark olarak açtık. İnşallah uzun vadede orayı kapalı pazar yeri haline getirmeyi düşünüyoruz. Üstü kapalı olacağı için cumaları üretim yapan vatandaşlarımız pazar yeri olarak kullanabilecek. Diğer günlerde otopark ve çoğu zamanda etkinliklerde, düğünlerde şenliklerde çok amaçlı olarak kullanmayı düşünüyoruz. Vatandaşın hizmetine o şekilde sunacağız" dedi.

Açık

Açık