Cuma, 25 Ağustos 2017 21:41

Vadi Doğa Sporları Kulübü Çatak Çayı'nda rafting yaptı

Van'da faaliyet gösteren Vadi Doğa Sporları Kulübü Çatak Belediye Sporun davetlisi olarak geldiği İlçede Çatak Çayı’nda rafting yaptı.

Vadi Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ömer Demez ile birlikte rafting şölenine 52 gönüllü doğasever katıldı. İlk olarak Çatak'ı gezen doğaseverler, daha sonra bunaltıcı sıcakların etkili olduğu şu günlerde Çatak Çay'ın rafting yaparak hem serinledi hem de heyecan yaşadı. Yapılan etkinlikler sonrası açıklama yapan Vadi Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ömer Demez, " Vadi Doğa Sporları Kulübü olarak her hafta sonu değişik bir yerde etkinlik düzenliyoruz. Bu haftaki etkinliğimizi de Çatak'ta gerçekleştirdik. Tırmanış, yürüyüş, kamp kayak, rafting için en elverişli ilçe Çatak'tır.

Doğa gezileri için Çatak önemli bir yere sahip. Çatak el değmemiş doğa harikası bir ilçemizdir. Çatak'ta keyifli bir etkinlik yaptık. Katkılarından dolayı bizimle yakından ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan’a, Mali Hizmetler Müdürü Yeliz Ercan’a ve Çatak Belediye Spor ekibine teşekkür ediyor. Herkesi Çatak'ın doğa güzelliklerini görmeye ve yaşamaya davet ediyorum." dedi.

Açık

Açık