Cuma, 25 Ağustos 2017 12:10

Çatak’ta 14 farklı alana  bilboard kuruldu

Göreve geldikten sonra şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini yürüten Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün talimatıyla ilçenin 14 farklı noktasına bilboard kuruldu. Bu bilboardlarda, düzenli olarak belediyenin hizmetleri vatandaşa anlatılacak.

Çatak halkının hakkettiği hizmetleri alamadığını belirten Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, vatandaşın özlemle beklediği hizmetlere kavuşacağını söyledi. Başkan Akgül, "Şeffaf bir belediyecilik yapıyoruz. Bu amaçla ilçenin 14 ayrı noktasına bilboardlar kurdurduk. Bu bilboardlarda düzenli olarak başta Çatak Belediyesi gazetesi, hizmetler ve imar planlarını halkımıza görsel olarak anlatacağız.

Çatak halkı bugüne kadar hizmetlerden mahrum edilmiş. Her geçen gün güzelleşmeye doğru yön alan Çatak, yaptığımız bu çalışmayla estetik bir güzelliğe de kavuşmuş olacak. Ayrıca reklam ve tanıtım için kullanmak isteyenlerde bu bilboardlardan faydalanabilecek" dedi.