Cumartesi, 15 Temmuz 2017 08:42

Başkan Vekili Akgül’den 15 Temmuz Mesajı

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.
Mesajında 15 Temmuz Destanının Ecdadımızın Şanlı tarihine bir zafer olarak eklendiğini belirten Akgül;
“ 15 Temmuz 2016 günü Ülkemiz için gerçekleştirilen hain saldırının yıldönümünü şiddetle ve nefretle kınıyorum. Bu hain darbe girişiminde halkımız devleti için tek yumruk tek bilek olmuş, kurşunlara göğsünü germiş, tanklara karşı yürümüş, uçaklara karşı gelmiş ve bir kere daha bizi parçalayamayacaklarını dış mihraklara kanıtlamıştır. Ülkemiz insanları Devletine, Anayasal düzene bağlılığından ve özgürlük anlayışından asla taviz vermemiştir, vermeyecektir. Bunu bütün dünyaya Aziz Milletimizin o geceki duruşu ve yazmış olduğu kahramanlık destanı ile kanıtlamış olduk. 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere Ülkemizin geleceği uğruna, Vatan aşkıyla canını hiçe sayarak şehit olan askeri güçlerimize, polislerimize, sivil vatandaşlarımıza bir kere daha Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere karşı halkımızın her zaman bir ve beraber olmasını diliyorum. Geçen yıl nasıl sokaklarda nöbetteysek bundan sonraki her 15 Temmuz'da inşallah sokaklarda olup nöbetimize devam edeceğiz “ dedi.