Çarşamba, 12 Temmuz 2017 22:07

Belediye Başkan Vekili Akgül'den Esnaf Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ilçe merkezinde esnafı ziyaretlerini sürdürüyor.

Adnan Menderes Mahallesinde Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret eden Akgül, esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Esnaf ziyaretinin ardından açıklama yapan Akgül, esnaflarımızla bir arada oturup sohbet ediyoruz varsa talepleri onları dinliyoruz sorunlarını yerinde tespit edip imkanlarımız dahilinde çözüm olmaya çalışıyoruz. Halkımıza hak ettiği hizmetleri vermek için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir dedi.

Açık

Açık