Pazartesi, 03 Temmuz 2017 21:37

Çatak Belediyesi Hacı Asım Akgül En Başarılı Belediye Başkan Adayı

Van Ekonomist Dergisi Tarafından düzenlenen Van'ın enleri yarışmasına Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül aday olarak gösterilmiştir. Çatak Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları değerlendirmek adına en başarılı belediyeyi belirlemek için son tarih 10.09.2017 dir.
Herkesin bir oy hakkı vardır. Oy kullanmak isteyenler aşağıdaki linki tıklayarak oylarını kullanabilirler

1 yorum

• Yorum Linki Süleyman Pazartesi, 03 Temmuz 2017 23:40 yazan Süleyman

SPORSAL ANLAMDA ILCEMIZE YAPTIGINIZ CALISMALARI TAKITIR EDIYORUZ.BUGUNE KADAR ILCEMIZDE YAPILAN SPORSAL FAALIYERLEDE KULANMAK UZERE HER TURLU MALZEME YARDIMINDA BULUNUP FAALIYETLERI BI ZAT YERINDE TAKIP EDEN.BIZE HER KONUDA GEREKEN DESTEYINIZI ESIRGEMESIYINIZDEN DOLAYI COK TESEKUR EDER SAYGILARIMI SUNARIM.

Raporla

-7°C