Pazar, 25 Haziran 2017 19:09

Başkan Vekili Akgül’den Ramazan Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.
Akgül mesajında şefkati ile insanları bir araya getiren On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayını geride bırakmanın sevincini yaşadıklarını belirterek;
“Bolluk, bereket, cömertlik, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının nihayetinde; sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar kırgınlıkların küslüklerin bittiği, saygı ve sevginin öne çıktığı beraberlik ve kardeşlik gibi yüce değerlerin paylaşılarak kuvvetlendiği ulvi günlerdir. Bu mübarek günlerde başta yakınlarımız olmak üzere, özellikle kimsesizler, yaşlılar, hastalar fakir ve yardıma muhtaç aileler, şehit aileleri ve diğer vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönüllerini almalı yalnızlıklarını hissettirmemeliyiz. Bu Mübarek Bayram vesilesi ile başta Çataklı hemşerilerimizin sonra şehit yakınlarımızın, yaşlılarımızın, hastalarımızın, gazilerimizin ve kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerimizin Ramazan Bayramlarını Kutluyorum. Ülkemizin ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberlik içerisinde barış ve huzur dolu bir bayram geçirmesi temennisiyle iyi bayramlar diliyorum". Dedi.

Açık

Açık