Cumartesi, 24 Haziran 2017 21:44

Son İftar Yemeği Büyük Şehirden

Van Büyükşehir Belediyesi ve Çatak Belediye Başkanlığı Tarafından Ramazan ayının son iftar yemeği, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk İlkokulu Bahçesinde yapıldı.

Verilen İftar yemeğine katılım oldukça yüksekti ezanın okunmasıyla yüzlerce vatandaş birlikte oruç açtı.

Düzenlenen son İftara Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, Savcılar, Hâkimler,  AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, kurum amirleri Ve Çataklı vatandaşlar katıldı.

İlçede manevi ruhu yaşatmak adına Ramazan Ayı’nın bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Vekili Akgül : “ Yapmış olduğumuz son iftarda Rabbim hepimizin oruçlarını kabul etsin. Ramazana erişmeyi nasip etsin inşallah. Bu sene Belediye olarak Ramazan ruhuna yakışan etkinlikler planladık. Bu manevi ruhun ilçemizde daha çok yayılması ve sevilmesi için çeşitli mahallelerde iftarlarımız ile sık sık bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimizi yapmış olduğumuz iftarlarla pekiştirmeye çalıştık. 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayının gelmesi vesilesi ile özlem duyduğumuz eski Ramazanları ilçemizde düzenlediğimiz etkinliklerle yaşattığımıza inanıyoruz.  Şimdiden bütün Çataklıların ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. dedi.

Güneşli

Güneşli