Çarşamba, 21 Haziran 2017 16:08

Başkan Vekili Akgül'den Kadir Gecesi Mesajı

Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül Kadir Gecesi Münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Akgül Ramazan-ı Şerif'in sonuna yaklaşırken, Kadir Gecesi'ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu milletçe yaşıdığımızı belirtirken;

" Bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen Kur'an-ı Kerim'in indiği Kadir Gecesi, bizlere Allah'ın bir lutfudur. Kadir Gecesi'nin kulun, Allah'a en yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesinde artan manevi güzelliklerimizin; sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularımızın çoğaldığı, toplumsal huzurun kuvvetlenerek tüm hayatımız boyunca devam etmesi en kalbi hedeflerimizdir, bu vesile ile bu güzel gecemizi en güzel şekilde değerlendirmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kadir Gecesinin tüm Çatak halkına ve İslam Alemine hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Açık

Açık