Pazar, 18 Haziran 2017 13:52

Başkan Vekili Akgül’den Babalar Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül “Babalar Günü” münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Vekil Akgül mesajında anneler ve babaların sadece günlere özel anılmaması gerektiğini her zaman saygı ve sevgiyle anılması gereken kişiler olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti,

“Babalar günü dünyanın birçok yerinde haziran ayının üçüncü pazarında kutlanan bir gündür. Fakat baba atadır, evin direğidir. Aile kurumunun sağlıklı bir şekilde yaşatılmasında temel bir yapı taşıdır. Hem maddi hem manevi olarak gösterdikleri özverilerle fedakârlık timsali olan babalarımızın değerini bilmeli onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz. Gelecek nesillerimizin yetiştirilmesinde, bilinçli, kültürlü, değerlere sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında büyük rolleri olan babalarımıza karşı evlatlık görevini layıkıyla yerine getirmeliyiz. Her türlü zorluğa göğüs gererek yemeden evlatlarına yediren,  giymeden evlatlarına giydiren babalarımızın, bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babalarının, kendi babamın ve hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların "Babalar Günü’nü kutluyor,  kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum. “dedi.