Cuma, 16 Haziran 2017 15:58

Çatak’ta Ramazan Sokağı Şenlikleri

Çatak’ta Ramazan Sokağı Etkinlikleri bu sene dolu dolu geçiyor. Çatak Belediyesi “Ramazan Geleneklerini” yaşatmak adına ilçe halkına eski Ramazanları unutturmayacak gösteriler sunmaktadır.
Katılımın yoğun olduğu program her Cumartesi ve Pazar günü Van’dan gelen uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmektir. Etkinlikler; Meddah gösterileri, gölge oyunu, Hacivat Karagöz gibi küçüklü büyüklü her yaştan insanı eğlendirirken çocukların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirmelerini sağlamak için yüz boyama etkinlikleri, ödüllü yarışmalar ve eğitici oyunlar yapılmaktadır.
Bu etkinlikler sayesinde ilçe halkı çocukları ile birlikte dolu dolu Ramazan geceleri geçirirken bu tarz etkinlikleri düzenlediği için Çatak Kaymakamlığı ve Belediyesine teşekkürlerini sunuyorlar.