Cuma, 16 Haziran 2017 15:49

İlçe İdare Şube Başkanları Kanispi’de Toplandı

Van’ın Çatak ilçesinde İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül’ün başkanlığında yapıldı. Üç ayda bir yapılan Şube Başkanları toplantısı Kanispi Şelalesinde Kamu Kurum ve Kuruluş Müdür’lerinin katılımı ile yapıldı.

Toplantıda alınan kararlar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan tarafından tutanak altına alınarak şube başkanları toplantısı sona erdi.

Çatak İlçe Müftüsü İlhan Günay’ın ev sahipliği yaptığı toplantının ardından Kanispi şelalesinde iftar yemeği verildi iftar yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, ilçede görev yapan Savcı ve hâkimlerde eşlik etti.

Açık

Açık