Pazartesi, 12 Haziran 2017 22:07

Çatak’ta Mahalle Yolları Yenileniyor

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak'ta ulaşım sıkıntısı yaşayan mahalleler için adeta dağları ve tepeleri bir bir deviriyor.

Büyükşehir Belediyesinin kent genelinde başlattığı yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Çatak'ın Akçabük Mahallesi'nde yol genişletme ve asfaltlama çalışması yapıyor. İlçenin zorlu doğasında gecesini gündüzüne katan yol yapım ekipleri, adeta dağları dize getirerek çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan mahallenin 6 kilometrelik yolunda öncelikli olarak genişletme, onarım ve sanat yapısı gibi işlemleri gerçekleştirildikten sonra asfalt serimi yapacak.

Yolları yenilenen Akçabük Mahallesi'nin sakinleri, Van Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, katkısı geçen herkese teşekkürlerini sundular.

Çoğunlukla Bulutlu

-3°C