Cumartesi, 10 Haziran 2017 23:58

Okulların Çevre Düzenlemesi Tamamlandı

Çatak genelinde eğitime katkı noktasında yaptığı çalışmalarla taktir topluyor. Bu kapsamda belediye ilçe merkezindeki bütün okulların bahçe ve çevre düzenlemesini kısa zaman içinde tamamlayarak okulların görünümüne renk kattı.

Göreve geldiği günden itibaren eğitim yuvalarının modern bir görünüme kavuşması için büyük çaba göstere Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, bu yöndeki çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Merkez mahalleler ve kırsaldaki okulların ihtiyaçlarını tek tek belirleyen ve gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiren Kaymakam ve Başkan Vekili Akgül, başta okulların çevre düzenlemesi olmak üzere, derslikler ve pek çok alanda eğitime büyük katkı sunuyor. Bütün okulların çevre düzenlemesini tamamlayan belediye ekipleri, tadilat ihtiyacı olan derslikleri de elden geçirdi. Yapılan çalışmalarla ilçedeki bütün okullar daha güzel bir görünüme kavuştu.

KALİTELİ EĞİTİM İÇİN DAHA GÜZEL OKULLAR

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Akgül, “Eğitime büyük önem veriyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Temiz ve güzel bir okulda daha kaliteli eğitim olur. Biz bu konuda imkanlarımız dahilinde okullarımıza destek vereceğiz" dedi.

Açık

Açık