Cumartesi, 10 Haziran 2017 21:12

Şehit Yakınları Ve Gazilere İftar Yemeği

Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Çatak Sosyal ve Dayanışma Vakfı tarafından Hükümet Konağı Bahçesinde  düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Hacı Asım Akgül,eşi Demet Akgül, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aşçı, savcı Bekir Ozan Ayçiçek, Hakimler Mehmet Ataş, Ahmet Tayfun Demir, Mehmet Kıran, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Müftüsü İlhan Günay İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan,Belediye Başkan yardımcısı Murat Okan,Kurum Müdürleri, şehit aileleri, gaziler, polis ve askerler katıldı.

Programda, İlçe Müftüsü İlhan Günay tarafından yapılan duanın ardından okunan ezan ile birlikte oruçlar açıldı. Şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen İftarın ardından konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, “Birliğin beraberliğin, dostluğun ve dayanışmanın yaşandığı, ihtiyaç sahibi olanın halinin daha iyi anlaşıldığı zaman olan mübarek Ramazan ayını yaşamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize ise sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum” dedi.