Cumartesi, 10 Haziran 2017 16:18

Çatak'ta Karne Sevinci

Çatak'ta 2016-2017 eğitim öğretim dönemi karnelerin dağıtılmasıyla son buldu. Tatile giren öğrencilere Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül bol bol kitap okuyarak dinlenmelerini tavsiye etti.

Karne dağıtımı için ilçenin çeşitli okullarında törenler düzenlendi. Sevgi Anakokulu, Balköpüğü Anaokulu ve Hürriyet İlk ve Ortaokulu'ndaki törenlere Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, eşi Demet Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Milli Eğitim Şube Müdürü Şükriye Ersari Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto katıldı. Velilerin büyük ilgi gösterdiği karne törenlerinde Kaymakam ve Başkan Vekili Akgül, öğrencilere karnelerini kendi elleriyle dağıttı. Akgül, öğrencilerin heyecanına ortak olarak tatilde yapmaları gerekenler hakkında nasihatlerde bulundu. Akgül,"Uzun ve yorucu bir eğitim döneminin ardından karnelerinizi aldınız. Bundan sonra tatil. Tatili en güzel şekilde değerlendirin. Tatilde bol bol kitap okuyun" dedi.

Güneşli

Güneşli