Cumartesi, 03 Haziran 2017 20:24

Çatak’ta Kamu Çalışanlarına İftar Yemeği Verildi

Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, ilçede görev yapan kamu çalışanlarına iftar yemeği verdi.
Çatak Yatılı Bölge Okulunda düzenlenen İftar programında Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Eşi Demet Akgül, Savcılar, Hâkimler, AK parti ilçe Başkanı Tahsin Babur ve İlçede görev yapan kamu kurum çalışanları katıldı.
Davetliler oruçlarını İlçe Müftüsünün okuduğu canlı ezan ile açtılar. İftar sonrası konuşma yapan Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, “ Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının birlik ve kardeşliğin pekişmesi için güzel bir fırsat olduğunu belirtmek isterim. Kurumlar arası iletişim ve diyalogun kuvvetlendirilmesi münasebetiyle mesai içerisinde sürekli birlikte olduğumuz kamu çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya toplandık. Katılımın bu kadar yüksek olması çok güzel. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, ayağınıza sağlık.” dedi.
İlçe Müftüsü İlhan Günay’ın okuduğu yemek duası ile iftar yemeği son buldu.
Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül yaklaşık 450-500 kişinin iftar yemeğini, aksatmadan, tam zamanında veren Aşçılara, Kaymakamlık ve Belediye Personellerine, Yatılı Bölge Okul Müdürü Fatih Gül’e teşekkür etti.

Açık

Açık