Perşembe, 01 Haziran 2017 10:47

Yüzlerce Kişi İftarda Buluştu

Van Büyükşehir Belediyesi ve Çatak Belediye Başkanlığı Tarafından Ramazan Ayının gelmesi nedeniyle iftar programları ve Ramazan etkinlikleri düzenledi. Çatak’ın çeşitli mahallelerinde olacak olan iftarlar İlk olarak Atatürk İlkokulu bahçesinde düzenlendi. İftar programında yüzlerce vatandaş birlikte oruç açtı. İlk İftarda Ramazan Ayının ruhuna uygun olarak Hacivat Karagöz, Nasrettin Hoca, Meddah gösterileri ve palyaçolar izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Düzenlenen İlk İftara Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, Savcılar,Hakimler, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur,kurum amirleri Ve Çataklı vatandaşlar katıldı.

İlçede manevi ruhu yaşatmak adına Ramazan Ayı’nın bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Vekili Akgül : “ Belediye olarak Ramazan ruhuna yakışan etkinlikler planlıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi yapmış olduğumuz iftarlarla pekiştireceğiz. 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayının gelmesi vesilesi ile özlem duyduğumuz eski Ramazanları ilçemizde düzenlediğimiz etkinliklerle yaşatmaya çalışacağız. Bu manevi ruhun ilçemizde daha çok yayılması ve sevilmesi için çeşitli mahallelerde iftarlarımız ile sık sık bir araya geleceğiz. Kısacası ilçemizde Ramazan Ayı eski Ramazanları aratmayacak” dedi.

Bu kategoriden diğerleri: « . YBO Yıl Sonu Resim Sergisi Açıldı »